tisdag 10 september 2013

Barnens söndag

I söndags var det barnens dag! 

Först åkte vi ut till Bie, där skulle barnen få springa sitt allra första lopp, Bie Kurortslopp. Vi hade fortfarande ingen aning om de skulle genomför det, men det gick mycket bättre än vi hoppats på. Hilma godkände att hon inte fick springa med Maja, Wille och Lovisa i knattegruppen utan med de som var födda 06 och 07. Den största övertalningen under dagen var att få på Maja sin nummerlapp, men även den kom på efter några minuters prat och övertalning. Barnen lyste och var så stolta efter loppet och över sina medaljer och det ska dom vara för båda två sprang hela loppet igenom på 600m respektive 900m. 

Efter deras lopp kollade vi även på när deras farfar sprang 5km, (jag hoppas också att jag kan vara så pigg när jag är 72år) och Andreas som sprang milen. 

 






Efteråt åkte vi hem till Kristin och Andreas och åt en sen lunch och vid 15 åkte Kristin, Wille, Hilma, Maja och jag för att gå på bio, Alfons. Det var Majas första biobesök och det gick galant, lite svårt att sitta still efter en timme, men hon var nog mest rädd för att somna där... 

En mysig dag tillsammans med familjen Nilsson/Daun och med lyckliga barn! 

Inga kommentarer: