torsdag 3 januari 2013

Håkans golv och kakel =fuskare

Man kan inte bli annat än förbannad, då på Håkans golv och kakel.
Ska man inte kunna lita på att ett så stort företag som gör badrum kan sin sak. Tydligen inte! Idag kom det fram tack vare vår elektriker (som för övrigt verkar vara en väldigt bra person och kan verkligen sin sak) att de fuskar med golvvärmen. Han tog verkligen sig tid med samtal och förklaringar till oss om vad de gjort för fel och vad vi kan göra nu. Det visar sig att de lagt en matta till golvvärmen som han som kaklar absolut inte får lägga och därför vill inte vår elektriker koppla in den, för den som har lagt mattan måste också koppla in den. Eftersom han inte är elektriker så går inte den ekvationen ihop. Då ringer Håkan och säger att dom har en elektriker som kan komma och koppla på den och tar alltså på sig att det är han som också lagt dit den.

Detta är enligt vår elektriker något som dom alltid gör och detta gör att de förstör för alla andra elektriker som vill komma och göra sitt jobb. Vilka jävla idioter!

Vår försäkring kommer gälla och vi blir egentligen inte lidande mer än att vi nu måste vänta till onsdag innan deras elkille hade tid att komma. Men det som gör mig så arg är att de gör som de gör och förstör för andra. Ett stort företag som dom. När vi träffar dom och får vår garanti påskriven ska detta ifrågasättas, för det verkar inte som någon annan bryr sig om att göra det. Egentligen skulle de polisanmälas!

Så mitt råd till er är att inte anlita Håkans golv och kakel!

Inga kommentarer: