måndag 6 juni 2011

Nationaldagen 2011

Idag for vi in till Stadsparken efter tio och träffade en massa folk med sina barn. Det var väldigt lugnt när vi kom dit, men det kom snabbt allt flera människor och lagom till trollen Drill och Drulls lilla uppträdanden så var parken full med barn och vuxna. Vi träffade bland annat Linn, Niclas, Tyra och Arvid där, så Hilma och Tyra stod bland alla andra barnen längst fram vid scenen. Ett stort framsteg om man jämför mot förra året, då vi satt längst bak på en filt och Hilma var jätterädd för Pettsson och Findus... Men någon ponnyridning blev det inte, där gick hennes gräns.

Vi träffade även Kristin, Andreas, William och lilla pyret. Pyret kommer få en jobbig tid (sommar) om Hilma ska fortsätta vara så intresserad av bebisar. Hon stod en stor del av tiden vid hennes vagn och klappade henne på magen och höll hennes hand. Men något syskon vill hon inte ha, inte än i alla fall. Det är klart att hon ska få en lillebror också=), men det finns det inga som helst planer på för tillfället och speciellt inte hos Roine. Inga flera barn blir det än på ett tag, nu har vi andra planer!

Innan vi åkte från Stadsparken så bestämde vi med familjen Rosenberg att de skulle komma till oss på eftermiddagen så barnen fick fortsätta leka. Fia kom också förbi på lite fika, så det har varit en mycket trevlig Nationaldag.

Här kommer det lite bilder från dagen:







Inga kommentarer: