fredag 27 maj 2011

Ella på besök

Igår var Magnus, Cathrine och deras lilla Ella här. Dom kom runt 17 och åkte vid 20.30 och Hilma satt vid henne under hela den tiden. Jag har aldrig sett henne så intresserad av något som hon var av Ella. Hilma klappade, höll handen, gav henne nappen, hjälpte till vid blöjbytet, vaggade och höll i henne så fort hon inte sov eller ammades. Sötnosen!

När de kom och Ella fortfarande sov i bilbarnstolen så satt både Maja och Hilma på köksgolvet och tittade på henne. Jag har aldrig sett mina barn sitta så stilla och bara tittat på någonting, till och med Maja satt säkert i 15 minuter och bara tittade på henne.

Maja somnade någon halvtimme senare än vanligt men Hilma skulle absolut inte sova. Hon fick vara vaken till de åkte och då var hon jätte ledsen och ville att Ella skulle vara kvar hos henne.
Men snart så kommer Kristin och Andreas pyret födas och då får Hilma någon mer att ta hand om. Imorgon är det BF, så vi får se när den lill* kommer att titta ut. Spännande!

Kristin frågade Hilma för ett tag sedan vad hon trodde fanns i hennes mage och då svarade Hilma att det var en flicka och att hon skulle heta Elvira. Så vi får se om hon har rätt eller inte, kanske får vi reda på det redan i helgen. Hoppas!

Inga kommentarer: